Странстващият медиум и приятели Форуми  Странстващият медиум и приятели Форуми  
 
Странстващият медиум и приятели
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
 
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си
 
Странстващият медиум и приятели Форуми » магия и реалност » Души на любовници в тяло на съпруга

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Души на любовници в тяло на съпруга « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
cefules
МнениеПуснато на: Чет Юни 18, 2009 10:38 pm    Заглавие: Души на любовници в тяло на съпруга Отговорете с цитатРегистриран на: 09 Май 2009
Мнения: 557

Всяка която го пожелаеше ме обсебваше. Събличаше ме, отдаваше ме. Правеше с тялото ми онова, което желаеше да изживее в своето. Любеше го като дива. Напускаше ме после, искаше да се върне повторно, но друга ме беше обсебила. Преди десет години още щяхме с него да се разделим. Без конфликти, просто не пробуждаше нищо вече. Добър човек, гъделичкаща беше само юношеската му наивност, все още детинското излъчване върху улегналите черти, караше ме да се чувствам какичката – изкусителка.
Плача и се смея, понякога, като си спомня.
Исках да му кажа, че имам друг. Че той няма никаква вина. Искаше ми се да призная своя, но и такава не чувствах. Стига дългове! Към родители! Човечество! Общество! Имаме достатъчно, поне към извора да нямаме....
Погледна ме тогава учудено. Попита ме, за какъв извор иде реч. Казах му, колкото сама да се разбера донякъде. Към извора от който сме пили любов, защо трябва да му дължим сянката си. Съвсем се обърках. Той се смя. В това време, аз и плача и се смея. Бягам към банята. Полудявам ли, критическата ли е подранила?
Излязохме после, държахме се като деца, даже доста се и понапихме и аз скочих в шадравана. Чувах обаче гласа на трезвата в съзнанието си. Трезвата и пресметливата, тя знаеше, че това ще ни е една от последните щастливи вечери, че наистина ми е останал само дълг към него, дълг, но не и страст.
Не знаех, че е толкова харесван. Не го исках вече, но почувствах, че го ревнувам. Онази малката откровено кокетничеше с него. Тривиална работа! Стажантка при него. Да й е сладък, ще й го оставя. Тъй се мисля, яде ме от вътре собствената ми проклетия. Какво пък намира в него! Мъж като мъж, нищо по-така, че да е секси. Просто не го е опитала, за това. Чисто любопитство и игра на въображението. Опитвам се да го погледна пред очите й. Става ми забавно. Опитвам се да си представя, че помирисвам близостта му за първи път, че не съм докосвала това тяло, че не ми е познато усещането да лежим прегърнати, а аз да съм затворила очи. Получава се нещо, но не е кой знае какво. Гоня се от главата си, опитвам се да мисля като сладураната. Какви ли книги чете? Къде ли е пътувала? Какви мъже харесва и каква музика слуша? Опитвам се да си я представя в себе си. Става ми хладно, после лютиво. Чувствам се олекнала. Забавно ли ми е или ужасено? Но съм и от двете по малко, по-скоро тя. Това не е моят дъх и не са моите усещания. Просто са нахлузили върху себе си моето тяло и моите спомени. Като маска са ме нахлузили. Мога да разсъждавам, но само до някъде. Спират мислите ми дивите й импулси. Познавам, че е тя, макар да не я познавам добре. Маниерите й показват скришните й помисли. Надникнала съм в тайните й, в най-порочните. Такива неща му мисли само, че се и наслаждава на всичкото отгоре, че ще ми го отнеме. Порочна е по един много сладък начин, какъвто не съм си позволила да бъда. Прилича по-скоро на филмова героиня, отколкото на истинска. Май в нея живеят вместо нейните желанията на филмовите героини, както в онази вечер в мен живееха нейните желания на мястото на моите. Привличаше я, толкова я привличаше, колкото не помня да е привличал мен. И се насладих на усещанията й, той на нейните ласки, чрез моето тяло. Задържах я около седмица и това си остана рекорда ми. Обикновено го имаха за нощ или за две. Случвало се е на нощи да смени и по три. Жени и момичета, срещнали го по улицата, срещнали погледи, после забравили дори за него, но трепета който са изпитали в онзи кратък миг ме изпълваше с душите им. Отдаваше му се, чрез мен, за да ме напусне после. С много приятелки скъсах, понеже ги приютявах под кожата си, разбирах в леглото какви мръсници са. С много се сближих, защото макар да го желаеха, не ме обсебваха, което означаваше, че никога не биха проявили сексуална слабост към него от уважение към мен.
Така и не разбрах всички тези хиляди жени които приютих в себе си през годините. Толкова силно желание, какво намират в него! Какво!
Много пъти кроях планове да го напусна, за които той така и не разбра, връщаха ме при него, казвах си: “утре”.
На другият ден следваща. Не го обичах, храних глада на другите. А в началото не исках нищо повече освен да разбера една от всички тях.
Всяка нощ го имах за първи път и го любих за последно.
С цялото й фантазия към него, с цялото ми познание на тялото му.
Искаше ми се един път, да опита да ми изневери и с тялото на друга и много мъже които имат подобни партньорки като мен, тоест всички желаещи ги жени в леглото, все пак го правят. Търсят разнообразие, когато го получават. Искаше ми се и той да постъпи така, че да го намразя. Вече ми е ясно, че няма да му е никак трудно. Като, че ли с мед е намазан.
Но не го правеше. Изглежда ме оценяваше. Не съм сигурна.
Една вечер не правихме секс. Опитахме се, не се получи. Гушнахме се голи. В мен беше душата на една негова приятелка. Много добра приятелка. Имаше искрица, даже пламък, овладели го, са го превърнали в енергия за повече. Сега ги разбирах и двамата.
Това също беше любов, която никоя от онези другите, не можеха да имат с него и така беше липсвала и между нас.
Говорихме си почти до сутринта. За най-различни неща. И с удивление разбирах, колко ме цени тя, че давам на приятеля й онази любов от която той се нуждае, за да бъде онзи цялостен и завършен мъж, който може да бъде този приятел, който все пак е открила.
Повече не я приютих в себе си, а това всъщност си остана една от най-необикновените ми нощи с него.
Веднъж случайно ги дочух да говорят в кръчмата. Не знаеха, че вече съм пристигнала, а бях зад самия им гръб.
-Страхотно парче е жена ти. Такива бедра, такова дупе, честно завиждам й.-рече му тя, а той й отвърна:
-От всичко най-силно ме възбужда душата й.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Странстващият медиум и приятели Форуми » магия и реалност » Души на любовници в тяло на съпруга
Идете на:  Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
 
 


DAJ Glass (1.0.7) by Dustin Baccetti. Graphic design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB. Hosted by: BizHat.com
 
     

Free Web Hosting | File Hosting | Photo Gallery | Matrimonial


Powered by PhpBB.BizHat.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com