Странстващият медиум и приятели Форуми  Странстващият медиум и приятели Форуми  
 
Странстващият медиум и приятели
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
 
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си
 
Странстващият медиум и приятели Форуми » любов » Изневяра

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Изневяра « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
cefules
МнениеПуснато на: Пон Сеп 28, 2009 8:32 pm    Заглавие: Изневяра Отговорете с цитатРегистриран на: 09 Май 2009
Мнения: 557

Той не е красив, нито грозен, той е ситуация. Той не е атлетичен, но не е торба или скеле. Без да е небрежен, не е конте. Среден ръст, средна възраст, средна класа одеколон и маниери. Просто е подготвена за него, разбира го със закъснение. Няколко безкрайно решителни минути, в които без да мисли е взела решение, а осъзнаването му я учудва. Смутена е от себе си, а смущението усилва тръпката.

Мол и блъсканица. Тя пред щанда за червила. Нещо завъртя главата й на страни. Той й се усмихна. Тя му отвърна. Нищо повече и достатъчно. Защото се запита, защо го е направила? Защото си отговори. При това правилно.

Той не носи нищо, което да я впечатли, което би я превлякло. Пропускала го е от поглед, гледала е през него. Той е непознатите, чуждият. Този който ще забрави. В същото време носи има от чертите на всички онези най-малко десетина, а може би повече, на които би се отдала, ако нямаше онези силни задръжки, които да не даваха, дори да си го помисли.

Имаше добър семеен живот и никакви причини да търси друго извън него. Изкушенията са на всякъде, но те са просто украшение, панаирджийско, да е шарено. Нарисуваният индианец със стрелите на въртележката или чудовището с вълчи зъби не могат да застрашат живота на детето, тъй и ухажорите й, макар голяма част от тях чаровни, стабилността на принципите й.

Натрупвали са се усещания. Не го е разбирала. Попивали са под кожата й, дълбоко в клетките й са прониквали. По-скоро са я зареждали за по-енергичен любовен сеанс със съпруга й, отколкото са представлявали риск за отношенията им, но този който съвсем случайно видя, а представите й отхвърляха, се яви като обобщение на всичко което отхвърляше от живота си.

-Познаваме ли се? – пита я.

-Не си ли спомняш, толкова скоро беше, миналия живот.

Засмиват се, разговора потича. Излизат от мола. Сядат в по-тъмните сепарета на първото изпречило се кафе. Бързат, разменят си телефони. Тя чака да й позвъни. Той изглежда чака да му позвъни. Опита се да си спомни какво си говориха в кафето. Глупаво беше, нищо особено. Вадеше като с телфер от дълбините си, думите. Тежки, ненужни, а искаше да звучи весело. Нареждаше ги като дете, играчки на масата. Стари заучени, вече тривиални остроумия. Едва когато пусна ръка по коляното й, заприлича на нещо истинско. Тя се засмя, каза му едно “недей”, излезе по-кокетно, отколкото, ако се беше старала.

Не излизаше от главата й.

Грешно си направих сметката. Помислих си, ама че глупост. Помислих си, че дори да спя с него, ще го забравя веднага. Той наистина си е нищо за мен.

Пиха две малки. Той водки, тя коняци.

Не разбра каква музика слуша. Отговори и с блудкавото: хубава.

Ако не й беше минало през главата да го зашлеви за този отговор, нямаше да се разсмее. Много весело, после да й стане сладък като дете и бързо да се целунат.

Само тази целувка беше, със затворени устни.

Трябва да изтрия този телефон, но изтрия ли го, няма да го разпозная като ми позвъни. Ще вдигна и няма да знам какво да му кажа. По-добре да го пазя!

Минаха седмици, не й се обаждаше. Все повече потъваше в мислите си по него.

Ще вдигна телефона, ще трябва да го разкарам. Имам сили, имам и страхотен мъж.

Като си го каза, не си повярва. Приемаше го за факт, но напоследък живееше по-скоро с непознатия, отколкото с този мъж, който реално многократно го превъзхождаше, във всичките видими качества.

На няколко пъти краката й сами я отвеждаха до онова кафе. Случайно го откриха, едва ли и той му е чест посетител, а може като нея да е влязъл за първи път. Правеше си сметка за това, но въпреки това се надяваше, надяваше на обратното.

Не ми трябва. Защо ми е да го срещам! По-лошо ще стане. Зле прецених, дълбочината в която мога да го допусна. Добре, че не стигнахме по-далеч. Но видим ли се: неизбежно е. Аз никога не съм се потискала, не ми се е налагало, наясно съм била със себе си, какво искам, а то е изключвало изневярата.

Пиеше винаги по две малки водки. Като него.

Докосването му, не издаваше добър любовник. Не беше кой знае колко умело. Напротив. Доста дървено. Неловко.

Влизаше в мола. Все до щанда с червила.

Една вечер вдигна телефона. Откри номера му. Искаше да му позвъни, но пръстите й сгрешиха и взеха решението, което после й се стори правилно. Изтриха номера. Като че ли й се присъни същата нощ, няколко дни още й се въртеше в главата, но отслабваше. След тях, изглежда го забрави.

Половин година по-късно, на един банкет телефона й позвъни. Видя непознат номер. Не можеше да говори пред колегите си. Втурна се навън. Стори й се безкрайно дълго, след всяко позвъняване очакваше да е последното, а после не беше сигурна дали ще набере търсещият я. Успя да излезе в градината, едва не изпусна телефона, толкова силно трепереше, а когато натисна телефона, изпита оргазъм.

Беше грешка!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cefules
МнениеПуснато на: Вто Сеп 29, 2009 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитатРегистриран на: 09 Май 2009
Мнения: 557

Изневяра - 2

Гневна ли е, убийствена е! Красива като пропаст! Не смея да откъсна поглед от нея, не смея да я доближа. Няма причини да ревнува от непознатата, по-красива е.

-От кога се срещате?

Няма да повярва в истината. Срещнахме се половин час, преди да ни види в бистрото. Щракнала ни е даже с телефончето. Ръката ми на коляното й.

-Две седмици.

Преглътна, очите й се насълзиха, наведе глава, усмихна се. Промърмори нещо, май беше: “разбирам”. Иска ми се да я прегърна сега, кофти се получи, много кофти. Тя се опитва да не ревне, аз правя опит да ревна, че да ми олекне, но само тя и само до някъде успява.

-Хубава е. – изрича, даже се усмихва, маха с ръка, като че ли да прогони муха.-Виж, май трябва да приключим. Сериозно ти казвам. Като ви видях...Мина ми през главата, знаеш ли какво ми мина...

Прегърнах я. Отвърна, после ме отблъсна.

-Сигурно е добра в леглото.

Ако кажа: “не”, още по-лошо. Кимнах.

-Знаех си. Аз...Всъщност, какво друго намираш в нея?

-Краката й са хубави.

Изсмя се.

-И очите й.

-Друго!

-Глупост е.

-Какво?

-Мъжкото си самолюбие.

-Тъй, тъй. Доста по-голямо се оказа, но без значение е. Защо си и мислех, че мога да очаквам повече от теб.

-Виж, цялата история е по-тъпа, отколкото можеш да си представиш.

-Аха! Не е това, което си мисля...

Ужасно е права. Сблъсках се с непознатата в мола. Аз й се усмихнах, тя също ми се усмихна. Попитах я: “познаваме ли се от някъде”, а тя: “толкова бързо забравяш, миналия живот бяхме гаджета”. Даже не се усмихва като се шегува, но луничките й умират от смях. Толкова руса е, при това естествено, че пръска някакъв ореол около себе си, но дълбокото й деколте, а под него шедьоври по-скоро на архитектурата, доста грандиозни, ми пречат да я изключа като сексуален обект и да я възприема като илюстрации на детски приказки с ангелчета. И лъха такава буйна първичност, че парфюма й, а той някакъв тежкарски, не маскира нищо. Усмивката която деликатно изписва е смутена, с което ме побърква. Толкова е тънък кръста й и изпитвам усещането, че вече съм го хващал с ръце, придърпвал съм я към себе си. Поглеждала е леко нагоре, за да се целунем. Спомени, които не са се случили оживяват. После сме в бистрото. Толкова лесно става. Тя пие коняк, аз водка. Пуснах ръка, мляснахме се веднъж, разменихме телефони, това беше всичко. Милата ми, точно в този момент е минавала отвън, вратата е била отворена, за да проветрят от пушилката. Щракнала ни е с телефончето и си е подминала.

Все още ми се струва, че сънувам.

-Няма да се срещна повече с нея.

-Че аз не съм пожелала това от теб.

-Трябва да избирам.

-Защо, не е задължително.

-Искам да те запазя.

-Наистина ли?

-Да.

-Защо?

-По-дълбоко си в мен.

-Предполагам. Щеше да е доста лоша преценка от твоя страна. Две седмици не са две години, а наистина има какво да си спомним през тях. Повече беше хубавото. Виж, не искам да те лишавам от нищо, но вече не знам дали това, че ме имаш не те лишава от много повече. Страхотна е.

-Ти си по-хубава! – наистина, върви ми на жени.

-Остави това, а...-наведе глава, усмихна се, но не беше сигурна дали искаше да го чуе.

-Искрен съм.

-Моля те. Виж, добре, че ми каза всичко. Ако беше започнал да увърташ, че я познаваш от кратко, че не сте се чукали...- засмя се, нещо друго щеше да каже, но после – Щеше да ме вбесиш.

-А ако беше истината.

-Нямаше да й повярвам, но по-лошо щеше да е.

-Защо?

-Защото тогава това щеше да е свалка, а сега е последствие от нещо което се е случило.

Не я разбрах, а тя избухна в смях. Прегърна ме и ме целуна.

-Не си много умен. Никак умен не си даже, но си сладък. Добре, че не ме излъга. Сега съм склонна да ти вярвам, че няма да се срещнете повече. Бясна бях, почувствах се измамена. Мразя да съм мамена. Такава мисъл ми мина през главата, че...Ще ми простиш, трябва да ми простиш. Не бях аз, не бях на себе си. Добре, че не ме излъга.

-Както не те лъжа и че си по-хубава.

-А жена ти от мен, но въпреки това...но въпреки това...-усмихна се.

-Остави сега жена ми.

-Знаеш ли какво щях да направя като ви видях с онова русо коте. Моля те, прости ми. Не бях аз. Без малко щях да й пратя снимките да види какви ги прави мъжа й.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Странстващият медиум и приятели Форуми » любов » Изневяра
Идете на:  Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
 
 


DAJ Glass (1.0.7) by Dustin Baccetti. Graphic design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB. Hosted by: BizHat.com
 
     

Free Web Hosting | File Hosting | Photo Gallery | Matrimonial


Powered by PhpBB.BizHat.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com